Lingerie Kennis

Speciaalzaak

CORSETTERIE

LINGERIE

pd_pasmeter_1_00103-v3_0Je beha moet perfect zitten. En comfortabel zijn. Zonder snijdende bandjes, knellende of openvallende cups. Alleen dan komt je boezem écht tot zijn recht. Toch hebben we vaak moeite met de juiste pasmaat. Meer nog: uit onderzoek blijkt dat liefst 70% van de vrouwen een foute behamaat koopt. Deze beelden spreken voor zich:

En jij? Ken jij je maat?

Misschien heb je nog exact dezelfde cup en omtrek als toen je twintig was, maar dan ben je eerder een uitzondering. Je borsten veranderen immers: door zwangerschap(pen), borstvoeding en hormonen, door een veranderd eetpatroon of gewoon omdat je wat ouder wordt. Wil je eindelijk de ware beha vinden in de juiste maat?

Laat je bijstaan door een Lingerie Styling specialiste

Trakteer jezelf op wat ‘me-time’ en ga eens langs bij een Lingerie Styling speciaalzaak. Speciaalzaak Lingerie Kennis is een erkende zaak voor Styling. Je zal zien dat het fijne gevoel van een perfect passende beha wonderen doet voor je uitstraling. En voor je budget: want je komt nooit meer met een miskoop thuis.

Zo wordt je maat bepaald

Je maat bepalen kan op verschillende manieren: op het zicht, aan de hand van je huidige beha of door je boezem op te meten. Hiervoor wordt onder de boezem, met je beha aan, je omtrekmaat bepaald. De cupmaat wordt dan aan de hand van deze maat meestal visueel ingeschat.

Bij het doorpassen van je nieuwe beha checkt de Lingerie Styling specialiste enkele belangrijke punten (cups, beugels, schouderbandjes, …) om absoluut zeker te zijn dat je de juiste maat draagt.

Nieuw! Meer meetcomfort dankzij de Lingerie Styling Meter

Gebaseerd op jaren ervaring en pasvormkennis heeft Van de Velde een unieke tool ontwikkeld: de Lingerie Styling Meter. In tegenstelling tot een traditionele lintmeter waarbij de Lingerie Styling specialiste de juiste spanning moet inschatten, geeft de Lingerie Styling Meter de ideale spanning aan. Zo kan de specialiste de exacte omtrekmaat makkelijk én tot op de millimeter nauwkeurig aflezen.

Voor meer informatie, surf naar: http://www.vandevelde.eu/nl/lingerie-styling

Lingerie Kennis

Geelsebaan 68 A

2460 Kasterlee

Openingsuren :
Vrije toegang:
di-woe-do-vrij: van 10u tot 12u30 & 13u30 tot 18u
zaterdag doorlopend van 10u tot 17u

Uiteraard kan u ook nog steeds een afspraak maken buiten onze openingsuren

Telefoon:0496 86 97 89
e-mail : veerle.zwinnen@telenet.be

facebooksinstagram