Lingerie Kennis

Speciaalzaak

CORSETTERIE

LINGERIE

Dat je PrimaDonna-bh zit als gegoten is geen toeval, maar het gevolg van 150 jaar ervaring en maanden van onderzoek bij een testpanel van echte vrouwen.

DAAROM HEEFT JOUW PRIMADONNA-BH ZO’N PERFECTE PASVORM

Van je schouderbandjes tot het kleinste elastiekje: aan je PrimaDonna-bh zit alles perfect. Dat is geen toeval, maar het gevolg van 150 jaar ervaring, maanden van onderzoek en testen voor elke nieuwe bh, en een passie voor de perfecte pasvorm. Bekijk het in dit filmpje!

JOUW COMFORT, ONZE PASSIE

Waarom we zo veel belang hechten aan de pasvorm van jouw bh? Omdat de perfect fit volgens ons geen luxe is, maar een basiscomfort waar elke vrouw recht op heeft. Want een bh die je borsten niet goed ondersteunt of op sommige plaatsen knelt zit niet alleen oncomfortabel, maar kan ook rug- en nekklachten, hoofdpijn en andere gezondheidsproblemen veroorzaken. Het gaat dus niet alleen om jouw comfort, maar ook om je gezondheid.

18 MAANDEN VOOR ÉÉN BH

Onze designers zijn daarom niet alleen mee met de modetrends, ze weten ook perfect wat er nodig is om een bh met een goede pasvorm te maken. Het is een kwestie van de juiste snit, ondersteunende materialen en knowhow die ze opdoen door ontwerpen te testen, te verbeteren en opnieuw uit te proberen. Voor die tests doen we een beroep op een panel van 27 echte vrouwen met uiteenlopende maten. Op basis van hun ervaringen perfectioneren we de pasvorm van elke nieuwe bh. Tussen het eerste ontwerp van een bh en het moment dat die bh in productie gaat, zit gemiddeld een periode van 18 maanden.

ZO GAAN WE TE WERK

Benieuwd hoe we na maanden van ontwerpen, testen en zoeken tot de perfecte pasvorm komen? Ontdek het in dit filmpje!

Lingerie Kennis

Geelsebaan 68 A

2460 Kasterlee

Openingsuren :
Vrije toegang:
di-woe-do-vrij: van 10u tot 12u30 & 13u30 tot 18u
zaterdag doorlopend van 10u tot 17u

Uiteraard kan u ook nog steeds een afspraak maken buiten onze openingsuren

Telefoon:0496 86 97 89
e-mail : veerle.zwinnen@telenet.be

facebooksinstagram