Lingerie Kennis

Speciaalzaak

CORSETTERIE

LINGERIE

naamloos

Speciale zorg is nodig wanneer je  fijne lingerie en badmode wast. Wanneer je onderstaande instructies volgt, zal jouw lingerie en badmode langer mooi blijven. Kijk ook altijd de wasinstructies op de labels na.

LINGERIE

We raden aan om de lingerie na elke 2 draagdagen te wassen.

Was de lingerie indien mogelijk met de hand. Maak eerst een lauw sopje en dompel hierin de lingerie herhaaldelijk onder, zorg dat het in beweging blijft. Niet wringen of wrijven. Naspoelen met lauw schoon water, totdat al de zeep resten verdwenen zijn.

Gebruikt u liever de wasmachine? Dat kan. Doe de lingerie dan altijd in een afsluitbaar waszakje, zo raakt de lingerie niet beschadigd in de draaiende wastrommel. Vul de trommel maximum tot een derde op.

Stel de machine in op een laag aantal toeren. Zet de machine op 30° of op het programma ‘fijne was’. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Gebruik nooit bleekmiddel, wasverzachter of wolwasmiddel.

Stop lingerie nooit in de droger, maar droog ‘aan de lucht’. Lingerie kan liggend drogen op een handdoek of opgehangen worden aan een wasrek. Hang de BH steeds op aan de middenvoor zodat hij gelijkmatig kan drogen. Leg de lingerie nooit op een warmtebron. Berg uw lingerie pas op wanneer het helemaal droog is. Lingerie mag niet gestreken worden.

BADMODE

Vermijd het dragen van nieuwe badkleding in de sauna of in de Jacuzzi. Vermijd overmatig contact met chloor, zonnebrandproducten.

Spoel badkleding na elke draagbeurt direct uit in schoon, lauw water.

Was badkleding in een koud sopje. Gebruik een zacht vloeibaar wasmiddel voor fijne was. Laat het nooit een nachtje staan. Wring badkleding nooit uit!

Stop badmode nooit in de droger, maar droog ‘aan de lucht’. Badmode kan liggend drogen op een handdoek of opgehangen worden aan een wasrek. Berg uw badkleding pas op wanneer het helemaal droog is.

Lingerie Kennis

Geelsebaan 68 A

2460 Kasterlee

Openingsuren :
Vrije toegang:
di-woe-do-vrij: van 10u tot 12u30 & 13u30 tot 18u
zaterdag doorlopend van 10u tot 17u

Uiteraard kan u ook nog steeds een afspraak maken buiten onze openingsuren

Telefoon:0496 86 97 89
e-mail : veerle.zwinnen@telenet.be

facebooksinstagram